Ude

Vi er så heldige, at have et stort grønt område, hvor vi både har plads til en basketbane, multibane og bålplads. Udover det har vi også plads til at spille rundbold, slå telte op til overnatning m.m.

• Bål

I sommerhalvåret laver vi ind imellem bål med snobrød, popcorn eller pandekager. Hvis ellers vejret tillader det.

• Cykler

Vi har et skur med en masse Mooncars, 1-hjulede og andre sjove cykler. Der er nogle, som er sjove og nemme at vælte på. Derfor skal du lige huske at bruge hjelm. Dem finder du også i skuret. På vores asfalterede basketbane kan du kører på disse cykler.

• Multibane

Alle er velkommen til at bruge den. Men i klubbens åbningstid er det kun medlemmer, der må bruge den. Og så skal du lige huske at passe godt på den.